Kosten Google Maps Business View

Wat kost een virtuele rondleiding nou eigenlijk?

De kosten voor een Google virtuele rondleiding (Google Maps Business View) zijn eenmalig. Google vraagt geen vergoeding voor de vermelding op Google + en er is ook geen periodieke verplichting.

De enige kosten voor Google Maps Business View zijn die voor het maken en plaatsen van de 360 graden panorama tour door een professionele, gecertificeerde Google partner.

Vanaf slechts €249,- is het al mogelijk om potentiële klanten 24 uur per dag de mogelijkheid te bieden om door uw bedrijf te ‘lopen’. Dit is toch een geweldige mogelijkheid om de interactieve beleving op internet enorm te vergroten.

Uw website zal meer bezoekers trekken door de aantrekkelijke Google+ vermelding. Bovendien is de virtuele tour door uw bedrijf eenvoudig op uw website te plaatsen.

Waar wacht u nog op? Vraag ook een offerte aan. 

U twijfelt nog? Denk eens aan die wekelijkse advertentie in de krant! Die kost iedere keer weer geld. Deze investering doet u maar één keer, om er vervolgens jaren profijt van te hebben.

Val ik binnen de ‘vanaf-prijs’ voor een virtuele rondleiding?

Hiervan kunt u zelf een inschatting maken. Onderstaand ziet u een voorbeeld van een ruimte die binnen deze voorwaarden valt.

  • Er zijn altijd 3 verplichte posities volgens de Google richtlijnen: 2 om naar binnen te komen, 1 direct achter de deur. 
  • Vervolgens kiezen we een aantal posities in de betreffende ruimte die onderling vrij te verbinden zijn zonder obstakels
  • Voor de tussenliggende afstanden hanteren we ongeveer 3 meter. 
  • In dit voorbeeld komen we op 7 posities in totaal. Dit hanteren wij als maximum om binnen de vanaf-prijs te blijven. 
  • Bij grotere projecten is de prijs per positie in verhouding lager. 
  • Met iets grotere tussenafstanden kunnen we ook vaak binnen de mogelijkheden van de vanaf-prijs’ blijven.